Piratenfeest

Het piratenfeestje is een kinderfeestjes voor stoere jongens en meiden! Wanneer je een piratenfeestje reserveert ontvang je alles wat je nodig hebt om van je kinderfeestje thuis een megasucces te maken! We nemen graag alle voorbereiding uit handen. Je hoeft zelf alleen nog maar eten en drinken in te slaan!

Om alle gasten de middag van hun leven te bezorgen volg je simpelweg het complete draaiboek voor het themafeestje. In dit draaiboek staan tips en tricks voor de voorbereiding, aankleding en het verloop van het piratenfeestje. Haal de buit binnen, driepootrace, waar is mijn ooglap, eilanddans, allerlei leuke spelletjes die staan omschreven in het draaiboek. En met het bijgeleverde decoratiemateriaal tover je je huis om tot een echt piratennest. In de verkleedkist zit heel veel versiering. Een hele grote vlag in die je aan je huis kan bevestigen zodat iedereen weet waar ze moeten zijn voor het piratenkinderfeest. Verder zitten er nog diverse kleinere vlaggen in, vlaggenlijnen, een echt visnet, een heuse papegaai en nog veel meer. Van je tafel maak je een stoere piratentafel met het tafelkleed, piratenborden, piratenglazen, stormlantaarns en schatkisten. De kwaliteit van alle aankleding is hoog, met andere woorden het is geen wegwerp kwaliteit! Voor de kinderen zijn er natuurlijk mooie piratenkostuums. Hijs de zeilen en kijk of de kinderen echte piraten zijn! Na afloop ontvangen de kinderen een echt piratendiploma!

Onze kinderfeestjes zijn standaard voor 8 kinderen, met mogelijkheid tot uitbreiden tot 12 kinderen. De kleding die wij meeleveren is afgestemd op de leeftijd van de jarige. Het piratenfeest is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 en 7 jaar.
Naast het piratenfeestje bieden wij nog verschillende andere leuke themafeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een ridderfeestje,  prinsessenfeestje of een griezelfeestje, ook super leuk!

Bestellen

Bestellen kan via het contact formulier: Contact

Wanneer je het piratenfeestje reserveert ontvang je, direct na je betaling:

  • Bevestigingsmail met daarin de huurovereenkomst
  • Inventarisatielijst met de inhoud van het themafeest
  • Adresgegevens van de afhaallocatie in Eindhoven of Dongen

Wij zorgen dat de bestelling netjes voor je in orde is gemaakt en klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Huurtarieven

Themakist 3 dagen € 55,-
Themakist 5 dagen € 65,-
Themakist 7 dagen € 85,-

Er dient een borgsom van 50 euro betaald te worden. Deze borg betaal je vooraf tijdens het reserveren. Wanneer de verkleedkist in goede staat is ingeleverd ontvang je de borg binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening.

Aaargh, voor stoere jongens en meiden! Echte piraten! Leef je uit met deze themaverkleedkist van de Vrolijke Snoet! Voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar

Geplaatst door Vrolijke Snoet op Dinsdag 9 januari 2018