Prinsessenfeest

Houdt jouw dochter ook zo van prinsessen en verkleden? Dan biedt dit feestje uitkomst. Welk meisje wil zich niet verkleden in een mooie prinsessenjurk? Verras je dochter en haar vriendinnetjes dan met een prinsessenfeestje in stijl! Een combinatie van een prinsessen/ridderfeest is ook mogelijk. Wanneer je een prinsessenfeestje reserveert ontvang je alle benodigdheden om je kinderfeestje thuis tot een groot succes te maken. Zelf zorg je voor de gasten en het eten en drinken, wij zorgen voor de rest. Geen zorgen vooraf, alles ineens geregeld.

Voorafgaand aan het kinderfeestje tover je je huis om tot een heus paleis met alle materialen uit de prinsessen verkleedkist. Van je tafel maak je een luxe prinsessentafel. De prinsessen verkleedkist bevat onder andere een tafelkleed, prinsessen borden, luxe wijnglazen en kandelaars met kaarsen. Om het prinsessen kinderfeestje nog zoeter te maken zitten er ook een roze plaid en roze kussen in de verkleedkist. De gasten op het kinderfeestje mogen zich verkleden in prinsessenjurken. Zijn er jongens bij, dan kunnen zij een ridderpak dragen. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken een ridder/prinsessenfeestje.
Het kinderfeestjes is standaard voor 8 kinderen, met mogelijkheid tot uitbreiden tot 12 kinderen. De kleding die wij meeleveren is afgestemd op de leeftijd van de jarige. Het prinsessen themafeestje is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar.

Naast het prinsessenfeestje bieden wij nog verschillende andere leuke themafeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een ridderfeestje, piratenfeestje of een griezelfeestje ook superleuk!

Bestellen

Bestellen kan via het contact formulier: Contact

Wanneer je het prinsessenfeestje reserveert ontvang je, direct na je betaling:

  • Bevestigingsmail met daarin de huurovereenkomst
  • Inventarisatielijst met de inhoud van het themafeest
  • Adresgegevens van de afhaallocatie in Eindhoven of Dongen

Wij zorgen dat de bestelling netjes voor je in orde is gemaakt en klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Huurtarieven

Themakist 3 dagen € 55,-
Themakist 5 dagen € 65,-
Themakist 7 dagen € 85,-

Er dient een borgsom van 50 euro betaald te worden. Deze borg betaal je vooraf tijdens het reserveren. Wanneer de verkleedkist in goede staat is ingeleverd ontvang je de borg binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening.

Houdt jouw dochter ook zo van prinsessen en verkleden? Dan biedt dit feestje uitkomst. Welk meisje wil zich niet…

Geplaatst door Vrolijke Snoet op Woensdag 28 februari 2018