Griezelfeest

Ook altijd eens willen weten hoe het is om een echte heks of tovenaar te zijn? Dan kun je je met deze verkleedkist uitleven. Voor kinderen die net als Harry Potter graag willen leren toveren en die het leuk vinden om een beetje te griezelen.

In de verkleedkist zit alles om het griezelfeestje thuis tot een succes te maken! Decoratiemateriaal om je huis tot een spannend griezelhuis om te toveren. Grote lappen donkere stof waarmee je je huis kunt verduisteren. Een plasmabol, een dampende heksenketel en talloze andere accessoires maken het plaatje compleet. Voor de kinderen zijn er natuurlijk heksenjurken en tovenaarsmantels en een echte bezem, want wat is een heks of tovenaar zonder vervoer!
Tijdens het feestje mogen de kinderen bewijzen dat ze goede heksen en tovenaars zijn. Ze gaan vliegen op hun bezemsteel. Gekke dingen voelen en proeven. Ze maken toverdrankjes en knutselen. Natuurlijk staan er nog veel meer leuke spelletjes en activiteiten in het uitgebreide draaiboek voor het griezelfeestje, de kinderen zullen zich geen minuut vervelen. Het mooie van dit heksen/griezel thema is dat je het zo spannend kunt maken als je zelf geschikt acht. Voor de oudere kinderen mag het heus wel wat griezeliger. Des te stoerder worden de verhalen waar ze mee thuis komen. Voor jongere kinderen maak je het natuurlijk iets minder spannend. Geef bij het reserveren aan hoeveel jongens en meisjes er komen en wij zorgen voor passende kostuums en accessoires.

Dit kinderfeestjes zijn standaard voor acht kinderen, met mogelijkheid tot uitbreiden tot tien kinderen. De kleding die wordt meegeleverd is afgestemd op de leeftijd van de jarige. Dit themafeestje is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar.
Naast het griezelfeestje bieden wij nog verschillende andere leuke themafeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een ridderfeestje,  prinsessenfeestje of piratenfeestje, ook super leuk!

Bestellen

Bestellen kan via het contact formulier: Contact

Wanneer je het griezelfeestje reserveert ontvang je, direct na je betaling:

  • Bevestigingsmail met daarin de huurovereenkomst
  • Inventarisatielijst met de inhoud van het themafeest
  • Adresgegevens van de afhaallocatie in Eindhoven of Dongen

Wij zorgen dat de bestelling netjes voor je in orde is gemaakt en klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Huurtarieven

Themakist 3 dagen € 55,-
Themakist 5 dagen € 65,-
Themakist 7 dagen € 85,-

Er dient een borgsom van 50 euro betaald te worden. Deze borg betaal je vooraf tijdens het reserveren. Wanneer de verkleedkist in goede staat is ingeleverd ontvang je de borg binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening.

Ook altijd al eens willen weten hoe het is om een echte heks of tovenaar te zijn? Leef je uit met deze themaverkleedkist van de Vrolijke Snoet! Voor kinderen van 6, 7 en 8 jaar.

Geplaatst door Vrolijke Snoet op Zaterdag 25 november 2017