Ridderfeest

Is jouw stoere jongen ook zo’n fan van ridders, draken en zwaarden en wordt hij binnenkort 5, 6 of 7 jaar? Verras hem en zijn vriendjes en vriendinnetjes dan met een stoer ridderfeestje thuis! Wanneer je een ridderfeestje reserveert ontvang je alle benodigdheden om je kinderfeestje thuis tot een daverend succes te maken. Zelf zorg je voor de gasten en het eten en drinken, wij zorgen voor de rest. Geen zorgen vooraf, alles ineens geregeld.

Je huis wordt het toneel voor een heldhaftig riddertoernooi! Alle materialen om je huis mooi aan te kleden zitten in de ridder verkleedkist. In de verkleedkist zitten riddervlaggen, riddervaandels en vlaggenlijnen. Je tafel tover je om tot een middeleeuwse tafel met een stoer tafelzeil, kandelaars met kaarsen, ridderborden en stoere ridderglazen. In het draaiboek staan verschillende leuke spelletjes waar je uit kunt kiezen, alle benodigde materialen zitten in de kist. Zijn jouw ridders heldhaftig genoeg en verdienen ze na afloop een ridderdiploma?
Alle gasten mogen zich natuurlijk verkleden. Voor de jongens zijn er stoere ridderpakken. De pakken zijn heel stevig en kunnen tegen een stootje. Wel zo handig met jongens! Zijn er ook meisjes op het feestje dan doen we er voor hen indien gewenst een mooie prinsessenjurk van het prinsessenfeestje bij, maar er zullen ook stoere meiden bijzitten die graag ook ridder willen zijn. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken een ridder/prinsessenfeestje.
Het kinderfeestjes is standaard voor 8 kinderen, met mogelijkheid tot uitbreiden tot 12 kinderen. De kleding die wij meeleveren is afgestemd op de leeftijd van de jarige. Het ridderfeest is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 en 7 jaar.

Naast het ridderfeestje bieden wij nog verschillende andere leuke themafeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een prinsessenfeestje, piratenfeestje of een griezelfeestje, ook super leuk!

Bestellen

Bestellen kan via het contact formulier: Contact

Wanneer je het ridderfeestje reserveert ontvang je, direct na je betaling:

  • Bevestigingsmail met daarin de huurovereenkomst
  • Inventarisatielijst met de inhoud van het themafeest
  • Adresgegevens van de afhaallocatie in Eindhoven of Dongen

Wij zorgen dat de bestelling netjes voor je in orde is gemaakt en klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Huurtarieven

Themakist 3 dagen € 55,-
Themakist 5 dagen € 65,-
Themakist 7 dagen € 85,-

Er dient een borgsom van 50 euro betaald te worden. Deze borg betaal je vooraf tijdens het reserveren. Wanneer de verkleedkist in goede staat is ingeleverd ontvang je de borg binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening.

Is jouw stoere jongen ook zo'n fan van ridders, draken en zwaarden en wordt hij binnenkort 5, 6 of 7 jaar? Verras hem en…

Geplaatst door Vrolijke Snoet op Woensdag 31 januari 2018